Biotrue

Biotrue

Biotrue™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата:

  • Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в окото
  • Има ниво на pH, идентично със състава на сълзите в здравото око
  • Спомага за запазване на полезните функции на определени протеини в сълзите

Формулата на разтвора Biotrue™ действа подобно на Вашите очи. Произведен е от компанията Bausch + Lomb
Biotrue™ осигурява ненадминато добра дезинфекция, за да поддържате очите си в безупречно здраве.

Biotrue™ предлага комбинация от двойна система за дезинфекция и характеристики, вдъхновени от природата – ниво на pH, съответстващо на това в сълзите на здравото око и контрол на протеините.
Biotrue™ съдържа хиалурон – естествен за окото лубрикант.

Biotrue™ овлажнява контактните лещи, точно както окото поддържа влагата си - с помощта на лубриканта хиалурон (HA) - вещество, което присъства навсякъде в човешкото тяло.
Съдържанието на pH в разтвора Biotrue™ отговаря на това в сълзите на здравото око.

Здравите очи постоянно си осигуряват перфектната среда. Ето защо разтворът Biotrue™ е с уникална формула, която отговаря на нивото на pH в сълзите — поддържа естествени условия в окото и активира оптимално двойната система за дезинфекция.
Biotrue™ поддържа естествените за окото функции на определени протеини

В своето естествено състояние в окото протеините действат антимикробно – те са защитата на зрителния ни орган срещу микроби. Понякога в резултат на външно въздействие протеините губят своите естествени свойства. Biotrue™ спомага за отлепване и отстраняване на загубилите качествата си протеини.